Loading...
SPEDIZIONE GRATUITA su ordine superiore a €99
Home| Dames| Modesneaker| Joya Bella Mode sneaker Dames – Beige

Joya Bella Mode sneaker Dames – Beige

Model: : SKUALNLAJOYA008

Normale prijs €199.04 €99.52|Korting: 50% korting
 • 10
 • 10.5
 • 11
 • 4.5
 • 5
 • 5.5
 • 6
 • 6.5
 • 7
 • 7.5
 • 8
 • 8.5
 • 9
 • 9.5
powerby cards

Stylish look mixed with extraordinary comfort. Lush velour leather and fresh mesh slip on sneaker with front elastic band. Implemented with the Joya Active sole technology that guarantees an ideal combination of cushioning, rebound and stability. For fashionable people always on the move, who never compromise on comfort.

LEVERING

WAAR LEVERT U EN WAT ZIJN UW VERZENDKOSTEN?

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling met bevestigings- en tracking-e-mails.

* Inclusief Kanaaleilanden.

** Leveringen in de rest van de wereld zijn inclusief Zwitserland, Noorwegen en IJsland vanwege de hoge douanekosten. Eventuele belastingen of heffingen die worden gemaakt om naar het buitenland te verzenden, zijn voor rekening van de klant en deze kosten kunnen niet worden teruggevorderd van Joyaschoenen.
Helaas kunnen we om verschillende redenen bepaalde merken of producten niet naar bepaalde locaties buiten het VK verzenden.
Vanwege verschillende problemen met verzending naar het buitenland, verzenden we geen bestellingen naar de volgende bestemmingen: Afrika, Rusland, Oekraïne, Argentinië, Mexico en Maleisië. We behouden ons het recht voor om deze lijst op elk moment toe te voegen/te verwijderen.

****Geselecteerde postcodes in het VK en NI komen niet in aanmerking voor levering op de volgende dag.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u een verzend-e-mail met een link om uw bestelling te volgen. U kunt uw bestelling volgen door in te loggen op uw account.

GRATIS LEVERING AANBIEDING

Wij bieden GRATIS verzending aan voor bestellingen van meer dan £ 80. Gratis verzending is niet van toepassing op sale artikelen, schoenveters, schoenverzorging en launch producten.
Joyaschoenen behoudt zich het recht voor om deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen.

WAT ALS IK EEN BESTELLING VOOR MEER DAN ÉÉN ARTIKEL PLAATS, MAAR EEN IS NIET BESCHIKBAAR VOOR LEVERING DE VOLGENDE DAG?

We hebben al het mogelijke gedaan om te proberen het risico hiervan te verkleinen. Als je een meervoudige bestelling hebt geplaatst en om welke reden dan ook een deel van de bestelling niet beschikbaar is, volgen we een eenvoudig proces om je op de hoogte te houden:

* Elk beschikbaar item wordt de volgende dag verzonden en u ontvangt hiervoor uw verzend-e-mail.

* Mocht een artikel niet meer beschikbaar zijn voor de volgende dag, dan sturen we u een e-mail om dit te melden en laten we het resterende artikel dat beschikbaar is per standaardlevering verzenden. U ontvangt een e-mail zodra deze is verzonden en we zullen ook uw verzendkosten terugbetalen.

* Mocht het artikel niet langer beschikbaar zijn voor verzending, dan sturen we je een e-mail om te laten weten wat we wel en niet hebben kunnen verzenden. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor artikelen die we niet hebben verzonden en we zullen ook uw verzendkosten terugbetalen.

HOE WEET IK OF EEN ARTIKEL BESCHIKBAAR IS VOOR LEVERING DE VOLGENDE DAG?

Zodra u in de afrekenfase van onze site bent, kunt u zien welke bezorgopties voor u beschikbaar zijn. Op dit punt kunt u zien of uw artikel beschikbaar is voor levering op de volgende dag.

HOE WERKT DE LEVERING?

U kunt uw artikel bij een van de buurtwinkels laten bezorgen en vroeg tot laat ophalen op een tijdstip dat u schikt. De bezorging is £ 4,99 of GRATIS* voor alle bestellingen van meer dan £ 70 voor de volle prijs en je artikel is binnen 2-3 werkdagen klaar om af te halen. Je krijgt een lijst met lokale Collect-punten bij het afrekenen waaruit je kunt kiezen.

Zodra uw item is ontvangen op de door u gekozen afhaallocatie, ontvangt u een e-mail en sms die klaar is om af te halen om u dit te laten weten. Uw e-mail en sms bevatten uw unieke afhaalbarcode die moet worden getoond wanneer u afhaalt. Dit kan zowel geprint als getoond worden op een smartphone of tablet.

Om je item op te halen, heb je ook een van de volgende identiteitsbewijzen nodig:

· Rijbewijs

· Paspoort

· energierekening

· Loonstrook

· bankafschrift

Het is geen probleem voor iemand anders om uw item op te halen, maar ze moeten wel uw unieke afhaalbarcode en uw identiteitsbewijs hebben.
Alle artikelen die niet binnen 10 dagen zijn opgehaald, worden geretourneerd en een terugbetaling zal worden verwerkt zodra deze is teruggestuurd naar Joyaschoenen. Houd rekening met 5-7 dagen vanaf het moment van retour voordat dit is verwerkt.

LEVERT U OP BPFO- OF POSTBUS-ADRESSEN?

Op dit moment kunnen we geen bestellingen afleveren op BFPO-adressen of postbusadressen.

HOE WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

UK Next Day wordt geleverd door Yodel en UK Standard wordt geleverd door Yodel. Uw artikelen worden van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur afgeleverd (behalve op feestdagen). Bij ontvangst van de goederen is een handtekening vereist. Als er niemand beschikbaar is op het opgegeven adres, zal de koerier proberen het pakket te laten tekenen en achterlaten bij een buurman, er zal een kaart worden achtergelaten met de locatie van uw goederen.

Internationaal: Uw artikelen worden verzonden met DPD. Bij ontvangst van uw producten is een handtekening vereist.
Joyaschoenen kan niet garanderen dat de verkoop en levering van haar goederen naar uw specifieke land of locatie is toegestaan, dus houd rekening met uw eigen importbeperkingen voordat u een bestelling plaatst.

IS MIJN BESTELLING AL VERZONDEN?

Wanneer we je bestelling verzenden, sturen we een e-mail met een verzendbevestiging om je te laten weten dat je schoenen onderweg zijn. Als je deze e-mail na 2 werkdagen nog niet hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen via Live Help, e-mail en we helpen je graag verder om dit voor je op te lossen.

KAN IK NAAR EEN ALTERNATIEF ADRES VERZENDEN?

Je kunt ervoor kiezen om je schoenen op een ander adres dan je factuuradres te laten bezorgen. Voer dit adres gewoon in tijdens het afrekenproces. We kunnen het adres niet wijzigen nadat de bestelling is geplaatst.

MOET IK ONDERTEKENEN VOOR MIJN BESTELLING?

Alle bestellingen die binnen het VK worden afgeleverd, vereisen een handtekening bij levering. Zorg ervoor dat u het afleveradres invoert waar iemand aanwezig zal zijn om te tekenen voor de levering.

MOET IK RECHT BETALEN OP MIJN LEVERING?

Op bestellingen die naar bepaalde locaties worden verzonden, worden invoerbelastingen (inclusief invoerrechten, btw en andere douanekosten, indien van toepassing) toegevoegd op het punt van binnenkomst in het land van levering. Dit is geen prijs waar we over kunnen adviseren of waar we verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Uw plaatselijke belastingdienst Joyaschoenen kan u verder advies geven over deze kosten.

GEEFT TERUG

WAT IS UW ONLINE RETOURBELEID?

· Artikelen die online zijn gekocht, kunnen binnen 28 dagen na levering worden geretourneerd aan ons retourteam.

· Alle geretourneerde artikelen moeten ongedragen en in hun originele staat en verpakking zijn, zodat een terugbetaling of omruiling kan worden verwerkt. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd.

· Om een ​​terugbetaling of omruiling te krijgen, moet het aankoopbewijs worden overlegd voor het artikel dat u wilt retourneren.

· Artikelen die op Joyaschoenen zijn gekocht, kunnen via de post- of koeriersdienst worden geretourneerd naar ons retouradres. Het artikel moet alsnog binnen 28 dagen worden geretourneerd via een alternatieve methode.

· Als u uw item plaatst, zorg er dan voor dat u een bijgehouden service gebruikt, aangezien Joyaschoenen niet verantwoordelijk is voor items die tijdens het transport naar ons verloren gaan.

· Artikelen die in het filiaal zijn gekocht, kunnen alleen worden geretourneerd naar een van onze winkels, exclusief concessies, in het oorspronkelijke land van aankoop.

· Let op Inlegzolen, sokken en gezichtsmaskers kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

· Mocht u willen terugkeren naar onze High Street-winkels, exclusief concessies, dan heeft u 28 dagen de tijd om dit te doen.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Vul gewoon je retourformulier in, wikkel je schoenen in, neem afscheid en plak het retourlabel op de voorkant van de verpakking. Je kunt je artikel afgeven bij een van de 6000 lokale winkels die CollectPlus-services aanbieden. Als je het CollectPlus-label gebruikt om een ​​artikel naar het Magazijn te retourneren, brengen we je € 2,50 in rekening voor deze service. Om de kosten in rekening te brengen, betalen we u het volledige bedrag van uw verschuldigde terugbetaling terug, verminderd met £ 2,50, de kosten van het gebruik van CollectPlus. Als u uw bestelling persoonlijk terugbrengt naar een van onze winkels, wordt er geen € 2,50 in rekening gebracht. Om uw dichtstbijzijnde CollectPlus-winkel te vinden.

U kunt uw label afdrukken

Als u een niet-Britse klant bent of CollectPlus niet bij u in de buurt heeft, gebruik dan uw lokale postdienst. We raden altijd aan om een ​​of andere vorm van bijgehouden service te gebruiken.
Je artikel moet ongedragen zijn en in de originele staat en verpakking worden geretourneerd om een ​​terugbetaling of omruiling te kunnen verwerken. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. Joyaschoenen is niet aansprakelijk voor uw artikel terwijl het onderweg is naar ons. Alle terugbetalingen en omruilingen worden binnen 10 werkdagen na ontvangst van het artikel op onze retourafdeling verwerkt. Joyaschoenen is niet verantwoordelijk voor de retourkosten.

KAN IK TERUGKEER NAAR DE WINKELS ALS IK ONLINE HEB GEKOCHT?

Voor internationale retourzendingen zal Joyaschoenen geen belastingen en toeslagen terugbetalen die door de douane en belastingautoriteiten zijn geheven en bent u verantwoordelijk voor het verkrijgen van enige restitutie van uw lokale belastingdienst. Daarom raden we klanten aan internationale bestellingen rechtstreeks naar ons magazijn te retourneren, zodat klanten de juiste ontvangstbewijzen van hun lokale postdienst kunnen krijgen, om aan hun lokale belastingdienst te presenteren als ze van plan zijn invoerrechten terug te vorderen. -->

  · Artikelen die online zijn gekocht en zijn verzonden naar het VK, inclusief Noord-Ierland, kunnen met uw relevante factuur naar al onze winkels worden gebracht.

  · De winkel zal het schoeisel graag terugnemen als het ongedragen en in de originele staat en verpakking is, binnen 28 dagen na levering aan u.

  · Als uw lokale winkel om welke reden dan ook gesloten is, moet het artikel binnen 28 dagen via een alternatieve methode worden geretourneerd.

  · Houd er rekening mee dat sokken, inlegzolen en gezichtsmaskers om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd.

  · Uw retour wordt dan verwerkt naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Het kan 3 tot 10 werkdagen duren voordat deze terugbetaling zichtbaar is op uw oorspronkelijke betaalmethode. U hoeft de gebruikte creditcard/betaalpas niet online te tonen, maar u heeft wel uw factuur nodig om uw terugbetaling te verwerken. Houd er rekening mee dat alleen de standaard leveringskosten worden terugbetaald.

  · Bestellingen die buiten het VK zijn geleverd, inclusief die naar Duitsland en de Republiek Ierland, kunnen vanwege nieuwe douaneprocedures niet worden geretourneerd naar een van onze winkels.

  · Voor internationale retourzendingen zal Joyaschoenen geen belastingen en toeslagen terugbetalen die door de douane en belastingautoriteiten zijn geheven en bent u verantwoordelijk voor het verkrijgen van enige restitutie van uw lokale belastingdienst. Daarom raden we klanten aan internationale bestellingen rechtstreeks naar ons magazijn te retourneren, zodat klanten de juiste ontvangstbewijzen van hun lokale postdienst kunnen krijgen, om aan hun lokale belastingdienst te presenteren als ze van plan zijn invoerrechten terug te vorderen.

IK BETAALD € OF $ OP UW SITE IN HET VK, KAN IK RETOURNEREN NAAR EEN WINKEL IN HET VK VOOR TERUGBETALING OF RUILING?

Geen enkel probleem. Voor een terugbetaling kun je langskomen bij je plaatselijke winkel en zij zullen dit graag voor je verwerken. De bestelling wordt terugbetaald in de valuta waarmee u oorspronkelijk hebt betaald en het duurt 2-5 werkdagen voordat u uw oorspronkelijke betaalmethode weergeeft, maar bij sommige banken kan het tot 10 werkdagen duren.

Mocht u een omruiling nodig hebben, dan zijn er hiervoor twee mogelijkheden:

1 – Als het artikel dat u nodig heeft om te ruilen beschikbaar is in de winkel, kunnen we u het volledige bedrag van uw oorspronkelijke bestelling terugbetalen en vervolgens een nieuwe verkoop plaatsen. Houd er rekening mee dat u de bestelling alleen kunt betalen in de valuta van het land waarin de winkel zich bevindt. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat de terugbetaling 2-5 werkdagen duurt, maar bij sommige banken kan dit tot 10 werkdagen duren. Houd er rekening mee dat de nieuwe verkoop op de dag van de verkoop van uw rekening wordt afgeschreven.

2 – We kunnen een omruiling voor u plaatsen en het artikel bij u laten bezorgen. Dit zal een service van 2-5 dagen zijn. De levertijd kan langer zijn als uw artikel buiten het VK wordt verzonden.
Alle artikelen moeten ongedragen, in hun originele verpakking, binnen 28 dagen na ontvangst van uw artikel worden geretourneerd.

WAAR STAAT IK MET DE CONSUMENTENCONTRACTREGLEMENTEN?

Elke klant die goederen online koopt, heeft 14 dagen vanaf de leveringsdatum om hun artikel te annuleren. Klanten hebben vanaf dit punt ook nog 14 dagen de tijd om het ongedragen artikel terug te sturen naar Joyaschoenen. Houd er bij het retourneren rekening mee dat u van plan bent uw rechten uit te oefenen op grond van de voorschriften voor consumentencontracten. Standaard bezorgkosten worden terugbetaald als Joyaschoenen binnen 14 dagen na levering op de hoogte is gesteld van uw voornemen om te retourneren en vervolgens binnen 14 dagen vanaf dit punt teruggestuurd naar Joyaschoenen.

IK WOON NIET IN HET VK, HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Als je een artikel moet retourneren dat je van ons hebt ontvangen, heb je 28 dagen de tijd om dit te doen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen. Internationale klanten zijn zelf verantwoordelijk voor hun retouren en van welke service ze gebruik maken. We raden u aan een bijgehouden service te gebruiken.
Na ontvangst worden retouren tot 10 werkdagen verwerkt. Wanneer je retourorder is verwerkt, ontvang je een e-mail om dit te bevestigen. Het kan 3-5 werkdagen duren voordat betalingen worden weergegeven via uw oorspronkelijke betaalmethode, maar bij sommige banken kan het tot 10 werkdagen duren. Mocht u met PayPal betaald hebben, dan wordt dit binnen 1 werkdag verwerkt.
Joyaschoenen is niet aansprakelijk voor retourzendingen totdat ze met een bewijs van handtekening op het adres zijn terugontvangen.
Joyaschoenen verwerkt geen vergoedingen of kosten met betrekking tot het importeren van goederen en kan daarom geen restitutie verlenen van door u betaalde invoerrechten of belastingen. Neem voor hulp contact op met uw plaatselijke belastingkantoor.

IK HEB GEEN RETOURFORMULIER, WAAR KAN IK ER EEN VINDEN?

Het spijt ons zeer dat u geen retourformulier bij uw artikel heeft ontvangen. U kunt contact opnemen met onze supportafdeling.

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om te retourneren met Joyaschoenen en meer informatie over retourneren vind je op deze pagina.

WAT MOET IK DOEN ALS IK DENK DAT MIJN ARTIKEL EEN FOUT HEEFT?

Het spijt ons echt dat je een probleem hebt gehad met je artikel. Om te kunnen bepalen of er een defect is of niet, moeten we het artikel beoordelen. Mocht je in de buurt van een van onze winkels zijn, loop dan gerust even binnen met het artikel en een geldig aankoopbewijs. Een van de winkelmanagers helpt u graag verder en geeft een beoordeling van het artikel. Als u niet in staat bent om naar een van onze winkels te komen, kunt u het artikel ter beoordeling opsturen naar het door ons opgegeven adres.
We raden aan om een ​​bijgehouden service te gebruiken, omdat we niet aansprakelijk zijn voor retourzendingen die tijdens het transport verloren gaan. U moet een aankoopbewijs en een begeleidende brief meesturen met details over waarom u denkt dat er een defect is. Vermeld ook uw naam, adres en een telefoonnummer voor overdag. Beoordelingen kunnen maximaal 15 werkdagen duren, maar zijn meestal veel sneller dan dit. Als er een fout wordt gevonden, wordt een terugbetaling / omruiling aangeboden en worden ook de verzendkosten terugbetaald.

HOE LANG DUURT RETOURNEREN OM TE VERWERKEN?

Zodra uw artikel is terugontvangen op onze retourafdeling, wordt een terugbetaling of omruiling tot 10 werkdagen verwerkt. Tijdens uitverkoopperiodes kan dit tot 7 werkdagen duren. Je ontvangt een e-mail wanneer je terugbetaling of omruiling is verwerkt.

WAT IS UW WINKEL RETOURBELEID?

We hopen dat je van je aankoop houdt, maar als je van gedachten bent veranderd, accepteren we graag artikelen voor de volledige prijs binnen 28 dagen na de aankoopdatum en alle artikelen in de uitverkoop binnen 14 dagen. Artikelen kunnen geretourneerd worden in al onze winkels, uitgezonderd kortingsbonnen. Artikelen met de volledige prijs krijgen een terugbetaling, omruiling of cadeaubon, wat je maar wilt. Voor sale artikelen bieden we graag een cadeaubon of omruiling aan. Alle geretourneerde artikelen dienen ongedragen, in originele staat en verpakking met geldig aankoopbewijs te zijn. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. Houd er rekening mee dat sokken, inlegzolen en gezichtsmaskers om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in het land waar ze oorspronkelijk zijn gekocht. Dit is een aanvulling op en heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Bewaar deze bon als aankoopbewijs.

Joya Waikiki Mode sneaker Dames – Zwart Joya Waikiki Mode sneaker Dames – Zwart Joya Britt Mode sneaker Dames – Beige/Wit Joya Britt Mode sneaker Dames – Beige/Wit

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht.

Recent bekeken

LEVERING

WAAR LEVERT U EN WAT ZIJN UW VERZENDKOSTEN?

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling met bevestigings- en tracking-e-mails.

* Inclusief Kanaaleilanden.

** Leveringen in de rest van de wereld zijn inclusief Zwitserland, Noorwegen en IJsland vanwege de hoge douanekosten. Eventuele belastingen of heffingen die worden gemaakt om naar het buitenland te verzenden, zijn voor rekening van de klant en deze kosten kunnen niet worden teruggevorderd van Joyaschoenen.
Helaas kunnen we om verschillende redenen bepaalde merken of producten niet naar bepaalde locaties buiten het VK verzenden.
Vanwege verschillende problemen met verzending naar het buitenland, verzenden we geen bestellingen naar de volgende bestemmingen: Afrika, Rusland, Oekraïne, Argentinië, Mexico en Maleisië. We behouden ons het recht voor om deze lijst op elk moment toe te voegen/te verwijderen.

****Geselecteerde postcodes in het VK en NI komen niet in aanmerking voor levering op de volgende dag.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u een verzend-e-mail met een link om uw bestelling te volgen. U kunt uw bestelling volgen door in te loggen op uw account.

GRATIS LEVERING AANBIEDING

Wij bieden GRATIS verzending aan voor bestellingen van meer dan £ 80. Gratis verzending is niet van toepassing op sale artikelen, schoenveters, schoenverzorging en launch producten.
Joyaschoenen behoudt zich het recht voor om deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen.

WAT ALS IK EEN BESTELLING VOOR MEER DAN ÉÉN ARTIKEL PLAATS, MAAR EEN IS NIET BESCHIKBAAR VOOR LEVERING DE VOLGENDE DAG?

We hebben al het mogelijke gedaan om te proberen het risico hiervan te verkleinen. Als je een meervoudige bestelling hebt geplaatst en om welke reden dan ook een deel van de bestelling niet beschikbaar is, volgen we een eenvoudig proces om je op de hoogte te houden:

* Elk beschikbaar item wordt de volgende dag verzonden en u ontvangt hiervoor uw verzend-e-mail.

* Mocht een artikel niet meer beschikbaar zijn voor de volgende dag, dan sturen we u een e-mail om dit te melden en laten we het resterende artikel dat beschikbaar is per standaardlevering verzenden. U ontvangt een e-mail zodra deze is verzonden en we zullen ook uw verzendkosten terugbetalen.

* Mocht het artikel niet langer beschikbaar zijn voor verzending, dan sturen we je een e-mail om te laten weten wat we wel en niet hebben kunnen verzenden. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor artikelen die we niet hebben verzonden en we zullen ook uw verzendkosten terugbetalen.

HOE WEET IK OF EEN ARTIKEL BESCHIKBAAR IS VOOR LEVERING DE VOLGENDE DAG?

Zodra u in de afrekenfase van onze site bent, kunt u zien welke bezorgopties voor u beschikbaar zijn. Op dit punt kunt u zien of uw artikel beschikbaar is voor levering op de volgende dag.

HOE WERKT DE LEVERING?

U kunt uw artikel bij een van de buurtwinkels laten bezorgen en vroeg tot laat ophalen op een tijdstip dat u schikt. De bezorging is £ 4,99 of GRATIS* voor alle bestellingen van meer dan £ 70 voor de volle prijs en je artikel is binnen 2-3 werkdagen klaar om af te halen. Je krijgt een lijst met lokale Collect-punten bij het afrekenen waaruit je kunt kiezen.

Zodra uw item is ontvangen op de door u gekozen afhaallocatie, ontvangt u een e-mail en sms die klaar is om af te halen om u dit te laten weten. Uw e-mail en sms bevatten uw unieke afhaalbarcode die moet worden getoond wanneer u afhaalt. Dit kan zowel geprint als getoond worden op een smartphone of tablet.

Om je item op te halen, heb je ook een van de volgende identiteitsbewijzen nodig:

· Rijbewijs

· Paspoort

· energierekening

· Loonstrook

· bankafschrift

Het is geen probleem voor iemand anders om uw item op te halen, maar ze moeten wel uw unieke afhaalbarcode en uw identiteitsbewijs hebben.
Alle artikelen die niet binnen 10 dagen zijn opgehaald, worden geretourneerd en een terugbetaling zal worden verwerkt zodra deze is teruggestuurd naar Joyaschoenen. Houd rekening met 5-7 dagen vanaf het moment van retour voordat dit is verwerkt.

LEVERT U OP BPFO- OF POSTBUS-ADRESSEN?

Op dit moment kunnen we geen bestellingen afleveren op BFPO-adressen of postbusadressen.

HOE WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

UK Next Day wordt geleverd door Yodel en UK Standard wordt geleverd door Yodel. Uw artikelen worden van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur afgeleverd (behalve op feestdagen). Bij ontvangst van de goederen is een handtekening vereist. Als er niemand beschikbaar is op het opgegeven adres, zal de koerier proberen het pakket te laten tekenen en achterlaten bij een buurman, er zal een kaart worden achtergelaten met de locatie van uw goederen.

Internationaal: Uw artikelen worden verzonden met DPD. Bij ontvangst van uw producten is een handtekening vereist.
Joyaschoenen kan niet garanderen dat de verkoop en levering van haar goederen naar uw specifieke land of locatie is toegestaan, dus houd rekening met uw eigen importbeperkingen voordat u een bestelling plaatst.

IS MIJN BESTELLING AL VERZONDEN?

Wanneer we je bestelling verzenden, sturen we een e-mail met een verzendbevestiging om je te laten weten dat je schoenen onderweg zijn. Als je deze e-mail na 2 werkdagen nog niet hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen via Live Help, e-mail en we helpen je graag verder om dit voor je op te lossen.

KAN IK NAAR EEN ALTERNATIEF ADRES VERZENDEN?

Je kunt ervoor kiezen om je schoenen op een ander adres dan je factuuradres te laten bezorgen. Voer dit adres gewoon in tijdens het afrekenproces. We kunnen het adres niet wijzigen nadat de bestelling is geplaatst.

MOET IK ONDERTEKENEN VOOR MIJN BESTELLING?

Alle bestellingen die binnen het VK worden afgeleverd, vereisen een handtekening bij levering. Zorg ervoor dat u het afleveradres invoert waar iemand aanwezig zal zijn om te tekenen voor de levering.

MOET IK RECHT BETALEN OP MIJN LEVERING?

Op bestellingen die naar bepaalde locaties worden verzonden, worden invoerbelastingen (inclusief invoerrechten, btw en andere douanekosten, indien van toepassing) toegevoegd op het punt van binnenkomst in het land van levering. Dit is geen prijs waar we over kunnen adviseren of waar we verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Uw plaatselijke belastingdienst Joyaschoenen kan u verder advies geven over deze kosten.

GEEFT TERUG

WAT IS UW ONLINE RETOURBELEID?

· Artikelen die online zijn gekocht, kunnen binnen 28 dagen na levering worden geretourneerd aan ons retourteam.

· Alle geretourneerde artikelen moeten ongedragen en in hun originele staat en verpakking zijn, zodat een terugbetaling of omruiling kan worden verwerkt. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd.

· Om een ​​terugbetaling of omruiling te krijgen, moet het aankoopbewijs worden overlegd voor het artikel dat u wilt retourneren.

· Artikelen die op Joyaschoenen zijn gekocht, kunnen via de post- of koeriersdienst worden geretourneerd naar ons retouradres. Het artikel moet alsnog binnen 28 dagen worden geretourneerd via een alternatieve methode.

· Als u uw item plaatst, zorg er dan voor dat u een bijgehouden service gebruikt, aangezien Joyaschoenen niet verantwoordelijk is voor items die tijdens het transport naar ons verloren gaan.

· Artikelen die in het filiaal zijn gekocht, kunnen alleen worden geretourneerd naar een van onze winkels, exclusief concessies, in het oorspronkelijke land van aankoop.

· Let op Inlegzolen, sokken en gezichtsmaskers kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

· Mocht u willen terugkeren naar onze High Street-winkels, exclusief concessies, dan heeft u 28 dagen de tijd om dit te doen.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Vul gewoon je retourformulier in, wikkel je schoenen in, neem afscheid en plak het retourlabel op de voorkant van de verpakking. Je kunt je artikel afgeven bij een van de 6000 lokale winkels die CollectPlus-services aanbieden. Als je het CollectPlus-label gebruikt om een ​​artikel naar het Magazijn te retourneren, brengen we je € 2,50 in rekening voor deze service. Om de kosten in rekening te brengen, betalen we u het volledige bedrag van uw verschuldigde terugbetaling terug, verminderd met £ 2,50, de kosten van het gebruik van CollectPlus. Als u uw bestelling persoonlijk terugbrengt naar een van onze winkels, wordt er geen € 2,50 in rekening gebracht. Om uw dichtstbijzijnde CollectPlus-winkel te vinden.

U kunt uw label afdrukken

Als u een niet-Britse klant bent of CollectPlus niet bij u in de buurt heeft, gebruik dan uw lokale postdienst. We raden altijd aan om een ​​of andere vorm van bijgehouden service te gebruiken.
Je artikel moet ongedragen zijn en in de originele staat en verpakking worden geretourneerd om een ​​terugbetaling of omruiling te kunnen verwerken. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. Joyaschoenen is niet aansprakelijk voor uw artikel terwijl het onderweg is naar ons. Alle terugbetalingen en omruilingen worden binnen 10 werkdagen na ontvangst van het artikel op onze retourafdeling verwerkt. Joyaschoenen is niet verantwoordelijk voor de retourkosten.

KAN IK TERUGKEER NAAR DE WINKELS ALS IK ONLINE HEB GEKOCHT?

Voor internationale retourzendingen zal Joyaschoenen geen belastingen en toeslagen terugbetalen die door de douane en belastingautoriteiten zijn geheven en bent u verantwoordelijk voor het verkrijgen van enige restitutie van uw lokale belastingdienst. Daarom raden we klanten aan internationale bestellingen rechtstreeks naar ons magazijn te retourneren, zodat klanten de juiste ontvangstbewijzen van hun lokale postdienst kunnen krijgen, om aan hun lokale belastingdienst te presenteren als ze van plan zijn invoerrechten terug te vorderen. -->

  · Artikelen die online zijn gekocht en zijn verzonden naar het VK, inclusief Noord-Ierland, kunnen met uw relevante factuur naar al onze winkels worden gebracht.

  · De winkel zal het schoeisel graag terugnemen als het ongedragen en in de originele staat en verpakking is, binnen 28 dagen na levering aan u.

  · Als uw lokale winkel om welke reden dan ook gesloten is, moet het artikel binnen 28 dagen via een alternatieve methode worden geretourneerd.

  · Houd er rekening mee dat sokken, inlegzolen en gezichtsmaskers om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd.

  · Uw retour wordt dan verwerkt naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Het kan 3 tot 10 werkdagen duren voordat deze terugbetaling zichtbaar is op uw oorspronkelijke betaalmethode. U hoeft de gebruikte creditcard/betaalpas niet online te tonen, maar u heeft wel uw factuur nodig om uw terugbetaling te verwerken. Houd er rekening mee dat alleen de standaard leveringskosten worden terugbetaald.

  · Bestellingen die buiten het VK zijn geleverd, inclusief die naar Duitsland en de Republiek Ierland, kunnen vanwege nieuwe douaneprocedures niet worden geretourneerd naar een van onze winkels.

  · Voor internationale retourzendingen zal Joyaschoenen geen belastingen en toeslagen terugbetalen die door de douane en belastingautoriteiten zijn geheven en bent u verantwoordelijk voor het verkrijgen van enige restitutie van uw lokale belastingdienst. Daarom raden we klanten aan internationale bestellingen rechtstreeks naar ons magazijn te retourneren, zodat klanten de juiste ontvangstbewijzen van hun lokale postdienst kunnen krijgen, om aan hun lokale belastingdienst te presenteren als ze van plan zijn invoerrechten terug te vorderen.

IK BETAALD € OF $ OP UW SITE IN HET VK, KAN IK RETOURNEREN NAAR EEN WINKEL IN HET VK VOOR TERUGBETALING OF RUILING?

Geen enkel probleem. Voor een terugbetaling kun je langskomen bij je plaatselijke winkel en zij zullen dit graag voor je verwerken. De bestelling wordt terugbetaald in de valuta waarmee u oorspronkelijk hebt betaald en het duurt 2-5 werkdagen voordat u uw oorspronkelijke betaalmethode weergeeft, maar bij sommige banken kan het tot 10 werkdagen duren.

Mocht u een omruiling nodig hebben, dan zijn er hiervoor twee mogelijkheden:

1 – Als het artikel dat u nodig heeft om te ruilen beschikbaar is in de winkel, kunnen we u het volledige bedrag van uw oorspronkelijke bestelling terugbetalen en vervolgens een nieuwe verkoop plaatsen. Houd er rekening mee dat u de bestelling alleen kunt betalen in de valuta van het land waarin de winkel zich bevindt. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat de terugbetaling 2-5 werkdagen duurt, maar bij sommige banken kan dit tot 10 werkdagen duren. Houd er rekening mee dat de nieuwe verkoop op de dag van de verkoop van uw rekening wordt afgeschreven.

2 – We kunnen een omruiling voor u plaatsen en het artikel bij u laten bezorgen. Dit zal een service van 2-5 dagen zijn. De levertijd kan langer zijn als uw artikel buiten het VK wordt verzonden.
Alle artikelen moeten ongedragen, in hun originele verpakking, binnen 28 dagen na ontvangst van uw artikel worden geretourneerd.

WAAR STAAT IK MET DE CONSUMENTENCONTRACTREGLEMENTEN?

Elke klant die goederen online koopt, heeft 14 dagen vanaf de leveringsdatum om hun artikel te annuleren. Klanten hebben vanaf dit punt ook nog 14 dagen de tijd om het ongedragen artikel terug te sturen naar Joyaschoenen. Houd er bij het retourneren rekening mee dat u van plan bent uw rechten uit te oefenen op grond van de voorschriften voor consumentencontracten. Standaard bezorgkosten worden terugbetaald als Joyaschoenen binnen 14 dagen na levering op de hoogte is gesteld van uw voornemen om te retourneren en vervolgens binnen 14 dagen vanaf dit punt teruggestuurd naar Joyaschoenen.

IK WOON NIET IN HET VK, HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Als je een artikel moet retourneren dat je van ons hebt ontvangen, heb je 28 dagen de tijd om dit te doen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen. Internationale klanten zijn zelf verantwoordelijk voor hun retouren en van welke service ze gebruik maken. We raden u aan een bijgehouden service te gebruiken.
Na ontvangst worden retouren tot 10 werkdagen verwerkt. Wanneer je retourorder is verwerkt, ontvang je een e-mail om dit te bevestigen. Het kan 3-5 werkdagen duren voordat betalingen worden weergegeven via uw oorspronkelijke betaalmethode, maar bij sommige banken kan het tot 10 werkdagen duren. Mocht u met PayPal betaald hebben, dan wordt dit binnen 1 werkdag verwerkt.
Joyaschoenen is niet aansprakelijk voor retourzendingen totdat ze met een bewijs van handtekening op het adres zijn terugontvangen.
Joyaschoenen verwerkt geen vergoedingen of kosten met betrekking tot het importeren van goederen en kan daarom geen restitutie verlenen van door u betaalde invoerrechten of belastingen. Neem voor hulp contact op met uw plaatselijke belastingkantoor.

IK HEB GEEN RETOURFORMULIER, WAAR KAN IK ER EEN VINDEN?

Het spijt ons zeer dat u geen retourformulier bij uw artikel heeft ontvangen. U kunt contact opnemen met onze supportafdeling.

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om te retourneren met Joyaschoenen en meer informatie over retourneren vind je op deze pagina.

WAT MOET IK DOEN ALS IK DENK DAT MIJN ARTIKEL EEN FOUT HEEFT?

Het spijt ons echt dat je een probleem hebt gehad met je artikel. Om te kunnen bepalen of er een defect is of niet, moeten we het artikel beoordelen. Mocht je in de buurt van een van onze winkels zijn, loop dan gerust even binnen met het artikel en een geldig aankoopbewijs. Een van de winkelmanagers helpt u graag verder en geeft een beoordeling van het artikel. Als u niet in staat bent om naar een van onze winkels te komen, kunt u het artikel ter beoordeling opsturen naar het door ons opgegeven adres.
We raden aan om een ​​bijgehouden service te gebruiken, omdat we niet aansprakelijk zijn voor retourzendingen die tijdens het transport verloren gaan. U moet een aankoopbewijs en een begeleidende brief meesturen met details over waarom u denkt dat er een defect is. Vermeld ook uw naam, adres en een telefoonnummer voor overdag. Beoordelingen kunnen maximaal 15 werkdagen duren, maar zijn meestal veel sneller dan dit. Als er een fout wordt gevonden, wordt een terugbetaling / omruiling aangeboden en worden ook de verzendkosten terugbetaald.

HOE LANG DUURT RETOURNEREN OM TE VERWERKEN?

Zodra uw artikel is terugontvangen op onze retourafdeling, wordt een terugbetaling of omruiling tot 10 werkdagen verwerkt. Tijdens uitverkoopperiodes kan dit tot 7 werkdagen duren. Je ontvangt een e-mail wanneer je terugbetaling of omruiling is verwerkt.

WAT IS UW WINKEL RETOURBELEID?

We hopen dat je van je aankoop houdt, maar als je van gedachten bent veranderd, accepteren we graag artikelen voor de volledige prijs binnen 28 dagen na de aankoopdatum en alle artikelen in de uitverkoop binnen 14 dagen. Artikelen kunnen geretourneerd worden in al onze winkels, uitgezonderd kortingsbonnen. Artikelen met de volledige prijs krijgen een terugbetaling, omruiling of cadeaubon, wat je maar wilt. Voor sale artikelen bieden we graag een cadeaubon of omruiling aan. Alle geretourneerde artikelen dienen ongedragen, in originele staat en verpakking met geldig aankoopbewijs te zijn. Als dit niet het geval is, kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. Houd er rekening mee dat sokken, inlegzolen en gezichtsmaskers om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in het land waar ze oorspronkelijk zijn gekocht. Dit is een aanvulling op en heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Bewaar deze bon als aankoopbewijs.

Product onderzoek

Size Guide

US UK EU
4.5 2 34 1/3
5 2.5 35
5.5 3 35 2/3
6 3.5 36 1/3
6.5 4 37
7 4.5 37 2/3
7.5 5 38 1/3
8 5.5 39
8.5 6 39 2/3
9 6.5 40 1/3
9.5 7 41
10 7.5 41 2/3
10.5 8 42 1/3
11 8.5 43